Digital clock

Thursday, 31 May 2012

Segmen tambah followers sampai beribu

assalamualaikum




Syarat - syarat penyertaan:-

1)Follow blog ni dan like fanpage.
2)Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'
3)Copy banner dan linkkan ke entri ni.
4)Sertakan tarikh bila korang start berblog.
5)Tag rakan korang supaya mereka join dan tell mereka yang korang tag mereka.(Tak wajib)
6)Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.


jawapan:


1) done!!~
2) done!!~

3) done!!~
4) 19 June 2011.

6) ok.

joined!!~

kbai.

ps :: mud stdy safety!!~

36 comments :

  1. salam . dari segmen yg sama :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  2. halu dini.bertemu lagi di segmen yg same
    ngee~(^.^)

    ReplyDelete
  3. hi awk.
    pka pon join jugak tau.
    jom singgah blog pkaa..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

    tq :))

    ReplyDelete
  4. http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    CEK LINK ENTRI AWK SINI ! KALAU BETUL KOMEN TAU!

    ReplyDelete
  5. hai ! kita pon join jugak..

    meh la jenguk blog kita jugak :)

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  7. datang dari sengem yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  8. sally samsaiman :: nape profil u is nor available?
    kompius. tak dapt nak folo.
    sob.

    ReplyDelete
  9. fieza mirza : tenkiu folo.
    sudaa folo awk jugak.
    ngee~

    ReplyDelete
  10. farhanamasdo : tenkiu visit me. suda visit + folo awk jugak.(^.^)

    ReplyDelete
  11. khairulazmi : tenkiu folo.suda folo awk.
    (^.^)

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang same...
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . follow sini :)
    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  14. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  15. okies dokies rochellez.
    tenkiu.(^.^)

    ReplyDelete
  16. Dari segmen saye . Done follow awak . Follow saye balik

    ReplyDelete
  17. okies.
    tenkiu follow saye.
    (^.^)

    ReplyDelete
  18. hello dear..
    wewit..wewitt!
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

    follow ke 146 !!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    "Segmen tambah followers sampai beribu".

    ReplyDelete
  19. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  20. hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. ain dzaya.:: suda folow ain.
    sudaa cuci paru skali kat blog ain yg sumil tu.
    (^.^)

    ReplyDelete
  22. nur atikah : pon da folo awk jugak.
    (^.^)

    ReplyDelete
  23. ainamansor :: done follow u buddies.
    (^.^)

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yang sama..
    done follow(157#),please hit me back k..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu

    ReplyDelete
  25. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  26. dtg BW dr segmen yg same. follow sini. 158. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  27. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  28. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  29. Dtg dari segmen yang sama

    Done follow

    Jom ke blog saya :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  30. dtg follow sini..follow mia balik ye,

    http://damiaraisha.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  31. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete