Digital clock

Friday, 4 May 2012

engineer to-be.insyaAllah

assalamualaikum.

sejak bile aku minat ngan cik akak maria elena pon aku ta tau la. tapi bile aku bace entri kak maria yang bermacam bagai, its inspired me especially this entry. 


entri nye yang sngat berkaitan dengan bidang yang aku blaja skang. walaupon kos kitorang tak same, tapi basically same jugak la kan.


tetibe perasaan aku nak kije ni makin meluap- luap. haha. korang jemput la bace entri ni jugak ye.

Engineering 101



moga kejayaan bersama aku. ngee~
kbai.

ps :: mlm ni rilek sungguh. yahuu~




No comments :

Post a Comment