Digital clock

Friday, 4 May 2012

Pencarian Bloglist Mei 2012

assalamualaikum



Kenapa aku perlu join Pencarian Bloglist Mei 2012 ?

1. bulan mei ni aku gian nak join sume contest.
2. aku nak tmbah follower.
3. aku nak follow memfollow jugak.
4. aku nak join smntara ade bnyak mase fri ni.
5. aku nak masuk dalam bloglist korang
done!

kbai.




12 comments :

  1. salam terima kasih kerana sudi join
    nama anda sudah diupdate
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html
    *saya follower ke 100th tau*
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen yg sama. salam kenal ye;)

    ReplyDelete
  3. DARI SEGMEN YANG SAMA...

    BLOGWALKING & DONE FOLOW U BLOG

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. atiqah: hehe.macey tikah.slamt fren. n epi blogging too.bagi can meng tau.hikhik~

    ReplyDelete
  5. bai baizura : slam knlan jugak.singgah slalu ye.=)

    ReplyDelete
  6. zaidalifah hussin : tenkiu follow mine. tpi tak tau nak fllow blog u cmne.sob3.=(

    ReplyDelete
  7. salam. dr segmen yg sama.. done follow.. jom BW.. http://farachew.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan daripada Kancil

    datang dari singgah yang sama..kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil..

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

    ReplyDelete
  9. fara chew :: tenkiu follow i.nice.=)

    ReplyDelete
  10. kancil :: done follow u jugak.nice!!~

    ReplyDelete
  11. slm singgah. dr segmen yg sme... i dh follow u, jom follow me too.

    http://cikharty88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam lihat sini
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-pencarian-bloglist-mei.html
    saya awek header awak ye :)
    tahniah :)

    ReplyDelete