Digital clock

Thursday, 2 August 2012

minggu ke7

assalamualaikum...

pejam celik tido bangun makan minum sedar tak sedar, rupe2nya da masuk minggu ke7 da nih.fuhhhh~
da lame rupenye. tapi rase macam baru semalam aku datang sini introduce myself.haha~ berangan.

so macam2 bnde da jadik jugak la. daripada yang besh smpai la yang tak besh giler babas. dushhh~
beshnye biler ktorang sume dak praktikal sini da ngam kepala. korang boley imagine tak, tetiap pagi rse semngat nak g kije ni. kije la kononya.haha~ smpai je kat workshop, dapat nyembang, gelak sakan, enaknya hidup. hehe~ pastu plak sume orang pon sngat nice. sangat tolerate bile wat kije. cam da tak kesa antara satu sama laen. tambah2 sume2 pon dari u laen2. uthm, unikl, psa, utm, um. so bile dari bground u yang laen2, kpale pon laen tapi bile bergabung, mau sakan gelak nya.hehe~

aku suke lelepak ngan sume sebab dorang besh. ngan dak unikl, tina slalu kasi aku men gem block. spoting abesh bile men gem tu sebab die rajin mlayn aku yg slalu blurr ni.hehe~

ngan dak utm plak, snok bergosip la der. mana taknye, memule kenal cam malu2 kambing, tapi bile da kenal tika tiki tu, kambingnye pong da ilang ntah ke mane. haha~ pantang de mase terluang, msti digunakan sebaiknya tuk berkongsi cite. tapi bile bkngsi cite, aku lagi suke dngar cite drpd bercite. cmpur plak ngan kpale dak um orul luna tuh.hehe~

haa. kalu ngan dak psa tu, snok bile dngar cite pngalamn faza ngan mel ni. korang, dorang bdue ni da kwen. so bnyak bnde la yang dorang boley share. aku yang memang sedie suke dngar cite orang, memg pndngar stia la. lagi bertambah besh bile dorang bercite pngalam dorang. cite psal bersalin, pasal kawen, pasal anak dorang. aduh. skali ngan aku rase nak kwen daa~haha.
pastu kalu bercite, dorang mesti kaya dengan nasihat. tu yang buat aku bertambah suke nyembang ngan faza ngan mel ni. nasihat2 yang dorang kasi ni buat aku rase cam duduk dalm satu klompok manusia yang saling mngingatkan antra satu sama lain. advice dorang yang pling aku engat bile cite pasal pmpn. pmpn atau dalam bahasa yg lagi indah,wanita, kene la pndai jage diri. tak kire la kawan ngan sesape pon, diri sendri adalah milik sendri, so kne la jage bbaek.

                                           ni haa gamba ktorang lpas bergosip. hehe~

next, bile da sonok cam gitu, da pias bercite, jadik buntu jap, carik kije yang tade kije. damn bohsang la. arap2 besok de banyak kije. ngantuk.

kbai.

ps :: kacau~~  



No comments :

Post a Comment