Digital clock

Sunday, 5 August 2012

iftar bersama

assalamualaikum...

jumaat yang lepas 3 ogos 2012, kami bersama2 menikmati iftar bersama2. kat mane? sudah semestinya di seremban sini. kat kfc tuh. kelas kau nyah.

walaupun berempat, tapi enjoy beb. makan ala kadar jek, ye la mana boley makan kfc sakan2, kalu tak, kmpem sat g penin tak tentu pasal. haha. so enjoy the pics ye peeps!!~
























gamba tak banyak, so tengok yang sikit ni je la ye.

haa. lepas je kitorang membuncitkan semula perot tu, aktiviti diteruskan plak ngan ehem2. tak balik umah terus. sambung plak pegi kat expo. perghhh. bapak punye besa expo tuh. betapa panjang ngan banyaknya gerai kat situ. snagt besh tapi pasti lagi besh kalu poket penuh. haha~

so pusing punyer pusing, akhirnya aku grab 2 bijik baju. satu baju tu, aku grab kat carrefour pas kitorang berbuke tuh, satu lagi aku grab kat expo. perghhh. fes time ever in my life la nak pakai baju camtuh. n aku beli baju tu pong gara2 terpedaya dengan hasutan ana ngan tiki. ana, tiki, kalu korang terbace, sowey. hehe

takpe2. pe salahnye cube pesyen baru. hehe~ so aku just try, belom penah pakai lagi la. dorang cakap comel bile aku pakai. harap2nya dorang jejujur. hehe~

so ape lagi yang besh kat expo ampangan tuh? haaa~ opkos la gerai minyak wangi. kalu kat situ banyak jugak gerai minyak wangi korang. nak je aku beli bebanyak minyak wangi kat situ, tapi tahan je la. yang ade ni pong tak terpakai lagi. adeh. sabo2. lagipon, waktu tetibe poket aku kempis la plak. adoyai. nak beli tu memg nak, tambah plak syaiton dok men bisik2 terus suh beli macam2. tapi sebab ni bulan pose, so iman aku tetap cekal. chewwaah gitu. hehe~

haaa. ni another story yang aku nak share. sebelom tuh. tarik nafasssssssssssss. ok dah. hembus. hehe~
korang, kan ari sabtu lepas kan, aku kije separuh hari. so bile baliknye, kompem2 la carik tilam ngan bantal dulu. cam bese la an, sebelum aku tido tuh, aku mesti bersiram dulu, kasi suci sikit sebab baru balik dari spital an, so kne la jage, takot kalu2 de bawak balik kawan ke. erk?

pas je siap bersiram, tanpa mbuang mase, aku masuk beradu. punye la sedap beradu, sampai ke petang baru la aku sedar. haa~ bile je aku bukak mata, aiyooo. samting wrong somewhere. siyes ni jemah. de kesan samting kat tangan kanan ni haaa. waktu tu kpale aku ligat berpiki. ape aje yang aku da buat mase tido tadi? aku ade gigit jari tangan sendiri ker? mustahilla. kalu aku sendiri yang gigit, kompem de rase sakit punye. piki punye piki, skali aku terpiki negatif daa. aku rase ade ghaib yang gigit ni. bunyik macam nonsense kan, tapi korang tengok la gamba ni haaa~




haaaa. amacam? takot tak takot tak? hehe~ aku pon sedikit cuak gak la. adoyai. maybe silap aku kot. sebab aku tido tapi tak letak surah yasin kat sebelah aku. so lepas je daripada kejadian tuh, aku terus la letak yasin kat sebelah bantal tido aku tuh. tapi an, korang pasan tak? de macam bentuk gigi tige keping an? auuurrrr~ hehe. so lepas ni, jaga diri slalu ye kawan2.
nak masuk dapur dah.

kbai.

ps :: nak balik makan kat umah. uwaaa~

2 comments :

  1. jaga diri bebaik.. =)

    tertanya mana satu si penulis.. =D

    ReplyDelete
  2. yup.tenkiu cik reen.
    rase2 cik reen yg mne stu antra 4 tu?
    hehe~

    ReplyDelete