Digital clock

Friday, 1 June 2012

oh bakal suamiku

assalamualaikum

oh my dear future husband, cik zaza skang ni masih ngah amalkan doa ni.
oh my dear future husband, cik zaza harap awak akan cepat sampai.
oh my dear future husband, cik zaza teringin nak kawen.
yabedabeduuuuuu~


kbai.

ps :: tetibe rase nak kawen sangat.agagaga~

5 comments :

  1. entah2 suami masa depan awak pun tengah rindukan awak kut..hehehehe....so sweet , saling2 lah berkirim doa, nty dah kawin boleh cerita kt dia :P

    ReplyDelete
  2. hopfuli cmtu la.ngeh3.
    act ta saba nak kwen ni.hihi
    (^.^)

    ReplyDelete
  3. smoga kamu menjumpai suami yang terbaik untuk kamu...

    ReplyDelete
  4. insyaAllah.mdh2la ye.
    n mdh2n kamu pon mjdohi istri yg tbaek tuk kmu jugak.
    (^.^)

    ReplyDelete
  5. saya suka entry ini <3 saya pun nak amalkan doa ini juga lah, InsyaAllah :)

    ReplyDelete