Digital clock

Sunday, 3 June 2012

kasih sayang dengan kengkawan pun suwit jugak!!~

assalamualaikum


di petang yang panas sngat membahang ni sambil bergelumang dengan buku n note machine ni, memang cabaran paling terbesar lah. sje jek aku gune hiperbola tu, sebab study mesin ni memang kene mbayangkan mesin depan mata.haha.


so, harini tetibe rase nak hapdet stori pasal kengkawan cik zaza yang sangat suwit sumenye kat sini. ade la mase aritu cik zaza belek2 status sume bagai kat skype tu, cik zaza nampak satu status yang sngat suwit. siyes. terharu jap mase tu.*sob3 sambil lap air mate yang tak sempat nak meleleh. hihi~


awak sayg, cik zaza curik awk punye status jap ea. minta izin. hihi~

cik zaza nak highlight tang anak panah merah tu. swit kan kan kan?
ye la. besenye kalu sebut pasal kasih sayang, ramai orang duk bayang pasal kasih sayang ngan pakwe je, kasih sayang kapel jek, tapi tak jugak tau. kasih sayang antara kengkawan pun lagi suwit tau.
tau sebab ape, sebab kawan ni besh!!~
ngee~

tapi an,kengkadang tu, kalu jadik gaduh-gaduh ayam, tu normal la kot. gaduh-gaduh pastu baek semula. ekceli, kalu tengok dari sudut positif plak, gaduh pun suwit jugak in de future, it will be samting dat u'll remember about. hihi~

so, sayangi la kawan kengkorang. kalu de pape probs, setel cepat2. tambah2 bile daa duk jauh dari femli ni, kawan ni sume la yang jadik femli members korang. 

itu je cik zaza nak pesan. tak boley taip panjang-panjang, note machine ngan jeling2. nak berkasih sayang nagn note ni plak. (^.^)

kbai.

ps :: isau paper machine ni.

2 comments :