Digital clock

Friday, 1 June 2012

Cik Lynn : Jom Main Teka2!!'

assalamualaikum


kalu nak join, klik pict okeyh.(^.^)

syarat2 dia mudah je :
1) jadi follower... -WAJIB- (xnak jadi cam GA hari tu...huhu)
2) buat entry entitled 'Cik Lynn : Jom Main Teka2!!' n link ke entry ni...
3) teka kat bawah ni...boleh guna skill Nujum Pak Belalang...hehe (1 jawapan je tau)
4) submit link entry korang tu n id follower...(cam biasa la)

*xikot syarat kira disqualified la ya walaupun jawapan betul*

so aku teka, RM 43.55.

TARIKH TUTUP : 10 JUN 2012, 11.59 PM

kbai.

ps :: da tade mud nak study.


1 comment :

  1. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete