Digital clock

Friday, 22 March 2013

Bukan A Semata

Assalamualaikum...

Pagi Jumaat yang mulai memanas. Almaklum saje la, katenye duk peghlih, harus la merasa kepanasan yang tak terperi ni. tapi, sila gunakan pelembap safi untuk memastikan sinaran matahari tak terus terpancar mengenai kulit anda. iklan pendek seketika. hehe~

So, semalam, Khamis, 21 Mac 2013, result spm is da keluar. fuhhhh~
adik-adik sesemua mesti da lega kan? 
walau apa keputusannya, redha.
and it goes same wif my beautiful sista.
hopfuli, sumenye ok.

let me stori.
the nite before my adik amek result spm, i chit chot with her.
talking non-stoply. sume bende nak cite kat die. and she is very good listener.
thats why i loveeee my sista very damn much. hehe~
after bercerite sume bagai, then before letak tepon
i asked her

me : besok result spm kan?
sista : aah.
me : gudluck and tahniah.
sista : maseh.

then, afternun semalam, she called me again, asking for my ic, for broadband payment, maybe.
after that, i asked her again.

me : da amek result td?
sista : daaa
me : tahniah
sista : maseh     

i dont want to talk too much bout her result.
i noe she olredie gave her  the veri veri veri best. 
so now, she need to give full focus for  STAM.
yes, i am very de hepi enough.
at least, in my family, there is still ustazah cecomel yg boleh i jadikan rujukan kalu i ade masalah.  

ekceli, dulu aku memg sangat2 nampak yang A tu jadik ukuran kejayaan.
itu 6 tahun dulu la
but now, tak lagi
apa yang lagi penting
pastikan anda tahu apa yang anda buat
and sila pastikan jugak, anda berada di atas track yang betul
kalu tergelincir, kalu terjatuh, tolong la betulkan, tolong la bangkit semula   
 
so my dear little sista,
kak are tak kesa ape jua yang ijan dapat, yang penting jangan berhenti belajar dan teruskan usaha anda.
semuga ijan terus berjaya dalam semua bende yang ijan buat ya.
amin. sebenarnye sampai sekarang aku ta tau result adik aku tu.hoping de best for her.     


here. i wanna share samting
two besh ticket
one ticket to go to my besh hometown in de world
yessss. cant wait !!~

then, the second ticket is
ticket for my 4th birthday present for this year
maseh
hehe~

        
then, sekian

kbai.

ps : fear of fyp makin terasa


No comments :

Post a Comment