Digital clock

Monday, 27 May 2013

Mimpi Lagi

Assalamualaikum...

Lame benor rasenye aku tak menaip kat sini.
almaklum saje la, bz la katekan.

Ekceli, nak share samting. tak penting sangat pong. tapi nak jugak aku coretkan kat sini.
hoping that, aku takkn terlupe untuk share dengan my lulu jugak nanti.

Alkisahnye bermula bile aku buat keputusan nak tido awal. kononnye nak bangun, then terus studi, sambung buat thesis.
bile da tido punye sedap, langsung tak sedar ape2, mimpi sedap pun datang bertandang sekali.
aku ni memang suke betol tang mimpi2 ni. mimpi sedap, memang kasi feeling abes waktu tido tu.
mimpi tu memang syiok. sebab ni pengaruh novel2 yang aku da bace mase weekend tu.
tapi bercampur jugak dengan mimpi yang seram. fuhhhhh~ bedebo sungguh jadiknye.

Nak dijadikan crite, aku mimpikan my lulu tadi.
at first, sangat indah. macam dalam cite novel, kite dedu orang kelua dating, naek kete.
sembang2, borak2, i look at you, u look at me, we look together.
and yes, i do really totally miss our moment together.
bile da abes borak, then my lulu balik semule ke kem.
memang da jadik hobi aku, selalu kol my lulu walaupun aku tau, die memang tak on fon.
sesaje kol je pong.
then, tetibe bile aku kol. ade orang jawab. tapi bukan suare my lulu.
memule, suare lelaki, pastu suare perempua.
terkejot sangat. kemdian, orang yang kat talian sane tu buat loudspeaker.
abes satu dewan dengar.
meaning that, kantoi la my lulu ade tepon. tapi jangan salah paham plak, in real, my lulu tak bawak tepon hokeh.
bile sume orang da tau, aku jadik cuak. tapi aku lagi cuak bile pk kan my lulu, aku ta mau pape yang buruk jadik kat die.
takut punye pasal, aku terus terjage.

fuhhhh~ mengucap panjang jadinye.
aku risaukan die.
this week, my lulu kolled me.
thank you so much.

and yes, another 39 days to meet him
sangat tak saba.
well, sambung buat thesis ni dengan penuh semangat.

kbai.

ps : ready for another interview this friday. pray me for the best.!


2 comments :

  1. mimpi selalunya mainan tidur sahaja.

    ReplyDelete
  2. hehe.betul tu reen.saje nak buat lena tido kan.
    ngee~

    ReplyDelete