Digital clock

Monday, 26 November 2012

ahad dan pelangi


assamualaikum.

petang ahad yang lepas.
bekerja keras * eh cop berkerja ke bekerja* erk ? abaikan.haha
bekerja keras untuk incik fyp yang sngat la hensem, kacak, katang itu. 
siyes laziness sebakul nak dapatkan data ni.
tapi kene la rajin lagi selonggok, secupak,  cejambak ..eh cejambak iz bunga.*oh jodohku.mau bunga.hehe~

so almost 10 hours aku bermastautin kat pauh itu.
fes ever in my life, lunch dengan cik nazrin.
betol kata orang2 tua. tak kenal maka ta tahu. kalu da kenal, tau2 je la.* eh3 zaleha ade ke orang2 tua ckap cam gitu? ehhhhh.ade la.hehe~
what a seprize.since that time was our fes lunch dengan cik nazrin, rupe2nye cik nazrin ni peramah orangnye.
at the same time, die suke betol berkongsi kiash hidup die, pengalaman die.
so grab that precious time, with great advices and digest it.

around 6.30 pm, time to go. hostel iz waiting.
and what iz besh...the rainbow.
cecelia ahern said...when the rainbow ends.
tapi rainbow itu tak end lagi.
so enjoy de pics!!~
###abaikan beg ala2 penyu itu.kuikuikui### 

 ###apak unye banyak laptop itu.gggrrrrr### 

 dis iz my feberet pitcha!~

###sebenarnye aku tak nak bercite sngat alkisah hidup aku yang bese2 ni. cumenye, aku punye suke la.haha###

ps  :: monday blues. ira, kecik, sori nyusahkan ande berdua. terima kasih jugak###




No comments :

Post a Comment