Digital clock

Monday, 26 November 2012

ahad dan pelangi


assamualaikum.

petang ahad yang lepas.
bekerja keras * eh cop berkerja ke bekerja* erk ? abaikan.haha
bekerja keras untuk incik fyp yang sngat la hensem, kacak, katang itu. 
siyes laziness sebakul nak dapatkan data ni.
tapi kene la rajin lagi selonggok, secupak,  cejambak ..eh cejambak iz bunga.*oh jodohku.mau bunga.hehe~

so almost 10 hours aku bermastautin kat pauh itu.
fes ever in my life, lunch dengan cik nazrin.
betol kata orang2 tua. tak kenal maka ta tahu. kalu da kenal, tau2 je la.* eh3 zaleha ade ke orang2 tua ckap cam gitu? ehhhhh.ade la.hehe~
what a seprize.since that time was our fes lunch dengan cik nazrin, rupe2nye cik nazrin ni peramah orangnye.
at the same time, die suke betol berkongsi kiash hidup die, pengalaman die.
so grab that precious time, with great advices and digest it.

around 6.30 pm, time to go. hostel iz waiting.
and what iz besh...the rainbow.
cecelia ahern said...when the rainbow ends.
tapi rainbow itu tak end lagi.
so enjoy de pics!!~
###abaikan beg ala2 penyu itu.kuikuikui### 

 ###apak unye banyak laptop itu.gggrrrrr### 

 dis iz my feberet pitcha!~

###sebenarnye aku tak nak bercite sngat alkisah hidup aku yang bese2 ni. cumenye, aku punye suke la.haha###

ps  :: monday blues. ira, kecik, sori nyusahkan ande berdua. terima kasih jugak###




Thursday, 22 November 2012

muharram yang barakah

assalamualaikum



9 dan 10 muharram yang barakah.
ayuh sama2 berpuasa.
umpama menghapuskan dosa setahun yang lalu.
ayuh kawan2.
kbai~

ps :: mggu depan sesak lagi.


assalamualaikum.

hari khamis yang dirancang baek tapi tak menjadi.
betolla tu. kita hanya merancang, tapi memang betol jugak, bukan kita yang tentukan.
so bile balik hostel, godek2. jumpa la petua yang ohsem ni.
aku memg minat sngat dengan petua2 ni.|
lagi besh kalu kite amalkan same2.
ini dia.

 
so take note ye kawan2.
kbai~

ps :: sesi bertukar kulit lepas balik dari langkawi.ggrrrr~
ps2 :: sumber tenet!~

Wednesday, 21 November 2012

stress yang strain.









assamualaikum...

ini disaster!~









ini lagi disaster!!~

 
20 december 2012. take note okei!!~
strain!!~
kbai.

ps :: penin kpale.ta tau nak mule dari mane!~